Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ που φωνάζει για ανάσες

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που φωνάζει ότι έχει ανάγκη να πάρει ανάσες και η επιλογή του Ολυμπιακού να μην πάρει αριστερό μπακ τον Ιανουάριο.

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ που φωνάζει για ανάσες

Έγινε μεγάλη κουβέντα τον Ιανουάριο για την απόκτηση αριστερού μπακ. Ήταν αναγκαία η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να δώσει ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βρήκε τον μπακ που θα του έκανε με αποτέλεσμα να μη γίνει μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να δώσει ευκαιρίες στον Φώτη Κίτσο από τον Ολυμπιακό Β' παρά το γεγονός πως όλο τον Ιανουάριο αναπτύχθηκαν πολλά σενάρια. Προτάθηκαν αρκετοί παίκτες με τον Ζαγαρίτη μάλιστα να φτάνει μία ανάσα από το μεγάλο λιμάνι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ήταν ο αριστερός μπακ που πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό. Όπως και να 'χει παίκτης δεν αποκτήθηκε και ο Ρέαμπτσιουκ απολαμβάνει τη μοναξιά της θέσης. Ο Μολδαβός από το ξεκίνημα της σεζόν παίζει ασταμάτητα και σε πολλές περιπτώσεις με αυτοθυσία.

Είναι παίκτης που κανείς δεν μπορεί να του πει κουβέντα. Έχει δώσει κα τη ψυχή του από την αρχή της σεζόν και χωρίς ανάσες. Δύσκολα μπορεί κανείς να ασκήσει κριτική στον Ρέαμπτσιουκ. Στα τελευταία ματς παρατηρείται, πάντως, ότι έχει μείνει από δυνάμεις. Είναι και λογικό να συμβαίνει αυτό, όμως, επηρεάζεται η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.

Μοιάζει πλέον οι αντίπαλοι του να τον έχουν βάλει στο σημάδι και από την πλευρά του να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Και ο Παναιτωλικός και ο Ιωνικός από την πλευρά του προκάλεσαν ρήγματα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ρέαμπτσιουκ ξέχασε να παίζει τη θέση. Είναι ξεκάθαρο ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και θέλει ανάσες.