Ολυμπιακός: Τρελάθηκαν με Αγκιμπού

Δείχνουν και ξαναδείχνουν στη Γουινέα το γκολ του Αγκιμπού για τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη. Η σημασία της επιστροφής του νεαρού άσου στην ενδεκάδα. 

Ολυμπιακός: Τρελάθηκαν με Αγκιμπού

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι με την επιστροφή του Αγκιμπού Καμαρά από το Κόπα Άφρικα και την άμεση ενσωμάτωσή του ξανά στο βασικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά το καλό επιθετικό του πρόσωπο. Ο 20χρονος άσος έδειξε έτοιμος και σε καλή κατάσταση παρά την ταλαιπωρία από τη συμμετοχή του στη διοργάνωση όπως φυσικά και από τον τραυματισμό που είχε στο διάστημα που ήταν με την εθνική Γουινέας στα γήπεδα του Καμερούν.

Ο Αγκιμπού δεν δίνει απλά ουσία στο δημιουργικό παιχνίδι του Ολυμπιακού έχοντας πάντα φυσικά κι άλλο περιθώριο βελτίωσης, αλλά προσφέρει και το θέαμα που αναζητεί η ομάδα και το έχει βρει στα δύο τελευταία παιχνίδια της, κόντρα σε Παναιτωλικό και Ιωνικό.

Στη Νεάπολη το γκολ που πέτυχε ήταν από αυτά που γίνονται χάι-λάιτς σεζόν, με τους συμπατριώτες του μάλιστα να το... πανηγυρίζουν δεόντως, προβάλλοντάς το στις ιστοσελίδες τους και κάνοντας ξανά λόγο για την εξαιρετική πρώτη σεζόν του Αγκιμπού στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

Πιο ωραίο, πάντως, κι από το γκολ που σημείωσε ο Αγκιμπού ήταν αυτό που δημιούργησε για τον Μασούρα, κλέβοντας την μπάλα στη μεσαία γραμμή και τρέχοντας μαζί της στο χώρο μέχρι να πασάρει στον συμπαίκτη του και εκείνος να κάνει το ιδανικό τελείωμα στη φάση και στο ίδιο το ματς.

Κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί μερικές ανάσες ο μικρός Καμαρά του Ολυμπιακού, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς αν ο Μαρτίνς το έχει σκοπό άμεσα, με την ομάδα να έχει μπροστά της σημαντικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις και τον Αγκιμπού να αποδεικνύεται υπερπολύτιμος από κάθε άποψη.