Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στο μηνίσκο ο Λούντκβστ

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Ραμόν Λούντκβιστ έχει υγρό στο μηνίσκο και θα μείνει εκτός δράσης για 2 εβδομάδες

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στο μηνίσκο ο Λούντκβστ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε με τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγώνα τόσο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο όσο και τον Ραμόν Λούντκβιστ.

Ο Έλληνας μέσος είχε συσπάσεις στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Λαμία.

Στον αντίποδα, ο Σουηδός χαφ έχει πρόβλημα στον μηνίσκο. Η μαγνητική που θα κάνει θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος και είναι πιθανό να μείνει εκτός για το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (7/2)όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, εξαιρουμένων των Αλεξανδρόπουλου, Λούντκβιστ οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία, όπως και οι Μαουρίσιο, Μακέντα).

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης προτού συνεχίσουν με ατομικό.