Ολυμπιακός: Χάνει ΑΕΚ και Αταλάντα ο Γκάρι Ροντρίγκες, δύο - τρεις εβδομάδες έξω!

Θλάση μακρού προσαγωγού έχει ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος θα χάσει ΑΕΚ, το πρώτο ματς με την Αταλάντα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη ρεβάνς με τους Ιταλούς!

Ολυμπιακός: Χάνει ΑΕΚ και Αταλάντα ο Γκάρι Ροντρίγκες, δύο - τρεις εβδομάδες έξω!

Επιβεβαιώθηκε τελικά το κακό σενάριο για τον Γκάρι Ροντρίγκες που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό στη Νίκαια (3-0).

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι υποβλήθηκε σε εξετάσεις το απόγευμα της Δευτέρας (7/2) και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση μακρού προσαγωγού.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης δύο με τρεις εβδομάδες.

Θα χάσει δηλαδή τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με Παναιτωλικό στο Κύπελλο στο Καραϊσκάκη (9/2), ΑΕΚ στο Φάληρο (13/2), Αταλάντα στο Μπέργκαμο (17/2), Βόλο στο Πανθεσσαλικό (20/2) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη ρεβάνς με την Αταλάντα στον Πειραιά στις 24 Φεβρουαρίου.

Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από την επόμενη εβδομάδα, αλλά επειδή ο Γκάρι δείχνει επιρρεπής στους μυικούς τραυματισμούς, αναμένεται να μην βιαστούν να τον ρίξουν στη μάχη ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του. Όλα αυτά βέβαια σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ.

Ο 31χρονος εξτρέμ δεν μπορούσε να πιστέψει τη νέα ατυχία που τον βρήκε και μάλιστα σε μία ανύποπτη φάση, καθώς έφευγε σε αντεπίθεση και ευρισκόμενος στη μεσαία γραμμή τον «τσίμπησε» ο προσαγωγός και έπεσε στο έδαφος.

Κατευθυνόμενος προς τον πάγκο και εν συνεχεία στα αποδυτήρια, έβαλε τα κλάματα για τον νέο τραυματισμό που του χτύπησε την πόρτα και θα τον αφήσει εκτός από πολύ σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού μέσα στο μήνα.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς πόνταρε πολύ στον Γκάρι στα παιχνίδια με την Αταλάντα και για αυτό έσπευσε να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα. Η τύχη όμως του γύρισε την πλάτη...