Νίκη της ΑΕΚ με γκολ του Αραούχο μετά από 3,5 μήνες!

Στο παιχνίδι με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, ο Σέρχιο Αραούχο συνδύασε γκολ με νίκη της ομάδας του, της ΑΕΚ, μετά από σχεδόν 2,5 μήνες!

Νίκη της ΑΕΚ με γκολ του Αραούχο μετά από 3,5 μήνες!

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες η ΑΕΚ επανήλθε στα επιτυχημένα αποτελέσματα, κερδίζοντας 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ μετά από 2 μήνες και το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στις 5 Δεκεμβρίου. Των δύο «τριπόντων» μεσολάβησαν τρεις ήττες από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Βόλο. Με 4 νίκες στις τελευταίες 9 αγωνιστικές έχει μείνει πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου.

Ο Σέρχιο Αραούχο, με τα δύο γκολ που πέτυχε, έφτασε τα 10 φέτος και θέλει ένα για να ισοφαρίσει την καλύτερη σεζόν του στη Σούπερ Λίγκα, που ήταν το 2018 με 11 γκολ σε 23 ματς.

Το εντυπωσιακό με τον «Ινδιάνο» είναι ότι είχε να συνδυάσει γκολ του με νίκη της ΑΕΚ από τις 17 Οκτωβρίου (!) και το 3-0 επί του Ατρόμητου. Από τότε μέχρι χθες είχε σκοράρει στο 2-2 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και στις ήττες 2-3 από τον Ολυμπιακό, 1-2 από τον Βόλο και 2-1 από τον Άρη.

Αντίθετα, ο Τσούμπερ στα 6 από τα 7 παιχνίδια που έχει χριστεί σκόρερ η ΑΕΚ κέρδισε (το άλλο ήταν το 3-3 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη).