Σάστρε: Μου αρέσει να δοκιμάζω σουτ από μακριά, το κάνω συχνά!

Ο Ζουάν Σάστρε που πέτυχε το γκολ της νίκης, με ανατροπή, του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τόνισε ότι είναι στο ρεπερτόριο του τα μακρινά σουτ, μίλησε για αυξημένη αυτοπεποίθηση από τις διαδοχικές νίκες, ενώ τόνισε ότι ο επαναληπτικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι «τελικός»

Σάστρε: Μου αρέσει να δοκιμάζω σουτ από μακριά, το κάνω συχνά!

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, ο άνθρωπος που υπέγραψε την ανατροπή με το νικητήριο γκολ (2-1) Ζουάν Σάστρε μίλησε στη NOVA

Εκεί ο Ισπανός αμυντικός τόνισε ότι δεν ήταν εύκολο του για την ομάδα του να επιβληθεί αλλά κι ότι έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση με τις διαδοχικές νίκες.

«Πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Είμαστε ανταγωνιστικοί, αισιόδοξοι και θετικοί. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είχαμε διάθεση, ποιότητα και πήραμε το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση με τις διαδοχικές νίκες».

Για το γκολ του τόνισε: «Όταν η μπάλα ήρθε στον Στέφαν και μου την έδωσε το μόνο που σκέφτηκα ήταν να σουτάρω. Το έκανα και μπήκε. Περίμενα την ετυμηγορία του VAR, αλλά πραγματικά ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Περίμενα ένα νεύμα του διαιτητή για να ξεκινήσω να πανηγυρίζω. Μου αρέσει να σουτάρω από μακριά. Το δοκιμάζω συχνά. Το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα».

Για την προσαρμογή του είπε: «Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κομβικές. Η ομάδα μου, οι συμπαίκτες ακόμα και η πόλη με υποδέχθηκε ωραία".

Όσο για τον επικείμενο επαναληπτικό Κυπέλλου (09/02) με την ΑΕΚ υπογρά: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι σαν τελικός. Αν κερδίσουμε περνάμε στον ημιτελικό. Είναι σημαντικό για την ομάδα, γιατί έχει σκοπό να κατακτήσει το Κύπελλο. Μόνο ανυπομονησία έχουμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».