Ξέσπασμα Βέλεθ: «Ντροπή, παίζουν με το ψωμί των οικογενειών μας, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο»

Διαβάστε το ξέσπασμα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, για την διαιτησία του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Ξέσπασμα Βέλεθ: «Ντροπή, παίζουν με το ψωμί των οικογενειών μας, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο»

O ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, εξέφρασε την οργή του για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Έγιναν αχαρακτήριστα πράγματα. Γιατί να βάλουν διαιτητή από τη Λετονία; Καλύτερα να φέρουμε Έλληνες. Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να βελτιωθούν στο δικό μας παιχνίδι, αλλά πλέον πρέπει να χτυπήσουμε τη γροθιά στο τραπέζι και να πούμε αρκετά.

Παίζουν με εμάς, με το ψωμί μας, με το ψωμί των οικογενειών μας. Έφτασε η στιγμή να πούμε αρκετά. Όλα αυτά είναι ντροπή. Ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας δεν το δίνει, από το 10ο λεπτό λέει 'πιο γρήγορα, πιο γρήγορα'. Πλέον, την άλλη εβδομάδα ας έρθουν άλλοι να παίξουν. Ό,τι και να μου πουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις ομάδες. Αυτά που μας κάνουν, είναι ντροπή. Αυτά που γίνονται εις βάρος της ομάδας, είναι ντροπή.

Κάναμε φάσεις στο 1ο ημίχρονο, αλλά υπήρχε το πέναλτι που δεν δόθηκε, είχαμε δοκάρι. Υπήρξαν φάσεις, προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα, ενδεχομένως πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τονίσω ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».