Τσόλακ: «Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό - Έχει φέρει ηρεμία ο Λουτσέσκου»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Αντόνιο Μίρκο Τσόλακ στην κάμερα της Nova

Τσόλακ: «Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό - Έχει φέρει ηρεμία ο Λουτσέσκου»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Μίρκο Τσόλακ. Ο 29χρονος στάθηκε στις αλλαγές που βρήκε με την επιστροφή του στην Τούμπα, αναφέρθηκε στον προπονητή, Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και στο σημερινό (5/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά είπε: «Το ξεκίνημα μου στον ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δύσκολο, τώρα επέστρεψα σε καινούρια ομάδα, με καινούριους παίκτες, νέο προπονητή και αρκετές αλλαγές. Δεν έχω αλλάξει, είμαι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με την ίδια ποιότητα, αλλά είναι μια καινούρια αρχή.

«Η ομάδα είναι σε καλή περίοδο, είναι σταθερή, με πολύ ποιοτικούς παίκτες και αυτή τη σταθερότητα την έχει προδώσει και ο προπονητής που έχει φέρει και ηρεμία. Έχουμε ένα καλό μίγμα νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών και θέλουμε να κρατήσουμε αυτή τη σταθερότητα και να συνεχίσουμε σε αυτό το καλό Momentum με καλά αποτελέσματα».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τι περιμένει και ποια θα είναι τα καθοριστικά σημεία:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οπότε θεωρώ ότι θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο ρυθμό που είμαστε τώρα και να είμαστε εμείς που θα πάρουμε τη νίκη, γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».