Ολυμπιακός: Το αλαλούμ με Ονιεκούρου, τα περί επιθυμίας για Γαλατά και η ξεκάθαρη στάση του Μαρτίνς

Ο Χένρι Ονιεκούρου εξακολουθεί να κάνει «γκελ» στα τουρκικά ΜΜΕ, υπάρχουν ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι ο Νιγηριανός θα έφευγε από τον Ολυμπιακό μόνο για την Γαλατασαράι, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έχει... χαθεί η μπάλα. Την Τρίτη (8/2) εκπνέει η αγορά της Τουρκίας και σταματά η μεταγραφολογία/παραφιλολογία! 

Ολυμπιακός: Το αλαλούμ με Ονιεκούρου, τα περί επιθυμίας για Γαλατά και η ξεκάθαρη στάση του Μαρτίνς

Δεν έμειναν πολλές μέρες για την ολοκλήρωση της αγοράς της Τουρκίας. Την Τρίτη (8/2) εκπνέει η διορία που έχει δώσει η τοπική Ομοσπονδία για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους οι τούρκικοι σύλλογοι. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει και όλη αυτή η μεταγραφολογία γύρω από τον Χένρι Ονιεκούρου.

Εννοείται ότι σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν ένας παίκτης θα μείνει σε έναν σύλλογο ή θα αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Με τον Ονιεκούρου η κατάσταση πάει να ξεφύγει σε... δημοσιογραφικό επίπεδο (εκ Τουρκίας). Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από την Μπασάκσεχιρ. Από τον Ολυμπιακό βέβαια δεν επιβεβαίωναν το παραμικρό.

Η Μπασάκ, όμως, τον ήθελε. Και εξακολουθεί να τον θέλει. Απλώς, δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» των Πειραιωτών. Λέτε να αποφασίσει να βγάλει γύρω στα 5+εκ. Ευρώ από τα ταμεία της για να κάνει «εδώ και τώρα» δικό της τον Αφρικανό; Αν το πράξει, τότε μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη μία τέτοια πρόταση.

Εσχάτως ακούστηκε από... Τουρκία μεριά, ότι η Μπεσίκτας θα στείλει άνθρωπό της στην Αθήνα για να διαπραγματευθεί από κοντά τη μεταγραφή του. Το Σάββατο (5/2) οι γείτονες το... τερμάτισαν, τονίζοντας ότι ο Ονιεκούρου θα γυρνούσε στην Πόλη μόνο για την Γαλατασαράι.

Ένα «αλαλούμ» επικρατεί με λίγα λόγια και έχει αρχίσει να χάνεται η... μπάλα.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Μαρτίνς εμπιστεύεται τον Νιγηριανό. Το έχει μεταφέρει και αρμοδίως στους ανθρώπους του συλλόγου ότι μπορεί να φέρει τούμπα μία συνθήκη αμφισβήτησης που έχει δημιουργηθεί προς το πρόσωπό του.

Επαναλαμβάνουμε ότι σε μία μεταγραφική περίοδο μπορεί να έρθουν ξαφνικά τα «πάνω-κάτω». Εντούτοις, τον Ονιεκούρου ο Μαρτίνς δεν θέλει να τον χάσει.

Εν αντιθέσει, με τον Ρόνι Λόπες που για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, του έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν τον υπολογίζει. Κατά συνέπεια, είναι πλέον και στο χέρι της Σεβίλλης για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση. Άλλωστε, δικό της περιουσιακό στοιχείο είναι.

Θα πρέπει να κοιτάξει τα δεδομένα η ομάδα της Ανδαλουσίας. Αν θα τον αφήσει στον Ολυμπιακό να κάθεται στην εξέδρα ή αν θα βάλει με τη σειρά της «λυτούς και δεμένους» για να του βρει ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής.

Για τον Ονιεκούρου πάντως ο Μαρτίνς έχει στείλει μήνυμα παραμονής του.