Μπράτσος: «Η σκέψη όλων στον Άλκη και στους γονείς του»

Διαβάστε όσα είπε ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη.

Μπράτσος: «Η σκέψη όλων στον Άλκη και στους γονείς του»

Μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, ο Βόλος επικράτησε και του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», πλησιάζοντας έτσι την πρώτη εξάδα.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Κώστας Μπράτσος μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού, τονίζοντας:

«Τα συναισθήματα μου είναι παράξενα. Η σκέψη όλων είναι στον Άλκη και στους γονείς του. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους όλους του οργανισμού του Βόλου. Η ζωή προηγείται και θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι οι γονείς τι ανατροφή δίνουμε στα παιδιά μας».

Όσον αφορά το ματς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του: «Σε κάθε παιχνίδι αναθεωρούμε. Μία λέμε τώρα είμαστε κοντά, μία τώρα δεν είμαστε. Θα πάμε στην Κρήτη να παίξουμε με τον ΟΦΗ και να το ξανασυζητήσουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Βόλου γιατί ήλεγξαν το παιχνίδι σε όλες τις περιόδους του.

Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο, δεν μπορούσαμε να είμαστε απειλητικοί, αλλά περιμέναμε τη στιγμή μας. Εκμεταλλευτήκαμε τις λίγες ευκαιρίες που μας δόθηκαν και σκοράραμε δύο φορές. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που η αποστολή μας ήταν πλήρης. Μπήκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που απέδωσαν πολύ καλά».