Άρης - Βόλος 0-2: Κυνικό διπλό των «κυανέρυθρων»!

Χτυπώντας στα τελευταία λεπτά ο Βόλος πήρε σπουδαίο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0-2 σε βάρος του Άρη.

Άρης - Βόλος 0-2: Κυνικό διπλό των «κυανέρυθρων»!

Αποθέωση της τακτικής ήταν το ματς του Άρη με τον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (5/2), με τους φιλοξενούμενους να εκτελούν πιστά το πλάνο του Κώστα Μπράτσου και όχι μόνο να μη δέχονται γκολ, αλλά να «σκοτώνουν» τους γηπεδούχους με δύο απανωτά χτυπήματα στα τελευταία λεπτά.

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 80 λεπτά, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει κάποιο γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα να είναι πολύ φλύαρος και να δημιουργεί λίγες πραγματικές ευκαιρίες.

Στον αντίποδα, ο Βόλος ήταν υπομονετικός, κράτησε το μηδέν μέχρι τα τελευταία λεπτά και κάπου εκεί εκμεταλλεύθηκε τους πολλούς κενούς χώρους στην άμυνα των «κιτρίνων» για να φύγει με ολόκληρο το τρίποντο από το «Βικελίδης».

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τους «κυανέρυθρους» της Μαγνησίας που τους βάζει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας, ενώ στον αντίποδα η οδυνηρή ήττα του Άρη ενδέχεται να δρομολογήσει εξελίξεις...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ 0-2

Σκόρερ: 80' Σοάρες, 86' Κορέα

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 63’ Γκάνεα, 90’+1’ Ιτούρμπε – 15’ Φεράρι, 34’ Άλχο, 59’ Μπαριέντος, 90’+2’ Σοάρες

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Γκάνεα Μπράμπετς Ασλανίδης Σούντγκρεν (84’ Σάκιτς) - Σάσα Ματίγια (72’ Μπερτόλιο) – Εντιαγέ (84’ Μάνος) Ματέο Γκαρσία (58’ Μπρούνο Γκάμα) Μαντσίνι (72’ Ιτούρμπε) – Καμαρά.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος (46’ λ. τρ. Κλέιμαν) – Άλχο (73’ Πουρίτα) Ρίνερ (12’ λ. τρ. Ρομέρο) Γκιουλέν Φεράρι – Τσοκάνης Μπαριέντος – Ρεγκατέν Μπαρτόλο (67’ Κορέα) Ορόζ (46’ λ. τρ. Σοάρες) – Φαν Βέερτ.