Ολυμπιακός: Στην αποστολή Καρβάλιο, Λαλά, ξανά εκτός ο Λόπες

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του τους Καρβάλιο, Λαλά, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Λόπες.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή Καρβάλιο, Λαλά, ξανά εκτός ο Λόπες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (6/2, 17:30). Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των Σισέ, Κούντε που απουσιάζουν στο Copa Africa.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (5/2) ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Εκτός έμεινε γι' ακόμα μία φορά ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται και αναζητείται η φόρμουλα για να φύγει από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Χένρι Ονιεκούρου από την άλλη είναι στην αποστολή παρά τη φημολογία στην Τουρκία πως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι και ο Ζοάο Καρβάλιο που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Β'. Κανονικά στην αποστολή είναι ο Κένι Λαλά, αφού φάνηκε ότι το διάστρεμμα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν ήταν τόσο σοβαρό για να τον κρατήσει εκτός.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κανέ, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.