Φαντιγκά: «Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του κ. Μαρτίνς»

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά μίλησε για τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό, το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό, αλλά και την παρουσία του στην ευρωπαϊκή λίστα.

Φαντιγκά: «Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του κ. Μαρτίνς»

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά αγωνίστηκα λίγα λεπτά στη νίκη με 3-1 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού και ετοιμάζεται να πάρει χρόνο και στο ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια την Κυριακή (6/2, 17.15).

Ο 21χρονος Γάλλος χαφ μίλησε στη NOVA για τις πρώτες του μέρες στο λιμάνι, αλλά και στα όσα προσδοκά να πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του με Παναιτωλικό: «Είναι πολύ ωραίο το ότι έπαιξα ήδη, έστω και λίγα λεπτά. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Για τον Ιωνικό: «Ξέρω κάποια πράγματα για τον αντίπαλό μας. Ξέρω πως είναι μία ομάδα που την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, είναι μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και ότι έχει μικρό γήπεδο που πάντα είναι περίεργο να παίζεις. Εμείς πάντως θα πάμε να κερδίσουμε».

Για τη συνύπαρξή του στην Παρί με τους Μέσι και Εμπαπέ: «Φυσικά και τους γνωρίζω, έκανα πολλές προπονήσεις μαζί τους, έμοιαζε με τρελό όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Είναι απίστευτοι και οι δύο και έμαθα πάρα πολλά απ’ αυτούς. Ήταν τρομερό να παίζω μαζί τους».

Για το τι γνώριζε για τον Ολυμπιακό προτού έρθει στην Ελλάδα: «Φυσικά και ήξερα, από το Παρίσι κιόλας, ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ότι έχει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιάν Εμβιλά, ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Είναι πολύ ωραίο που είμαι εδώ, μαθαίνω πράγματα ήδη από τις πρώτες μέρες και αισθάνομαι ευτυχισμένος γι’ αυτό».

Για την απόφαση του Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα: «Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα, γιατί φαίνεται πως ο προπονητής μού έχει εμπιστοσύνη, φαίνειται πως τον έχω κερδίσει με την παρουσία μου στις προπονήσεις και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες που θα παίξω».