Απόλλωνας: Δίχως τρεις κόντρα στην ΑΕΚ

Η αποστολή του Απόλλωνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα παρουσιαστεί αύριο (6/2, 15:00) στο ΟΑΚΑ δίχως τους Ντομίνγκες, Άλβες και Κάστρο. Συμπεριλήφθηκαν οι Σλίβκα και Τσίμπσαχ.

Απόλλωνας: Δίχως τρεις κόντρα στην ΑΕΚ

Την προετοιμασία του, για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, ολοκλήρωσε σήμερα (5/2) ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία θα έχει πλέον στον πάγκο της τον Τζιανλούκα Φέστα που επέστρεψε μετά από έναν μήνα και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μάρκo Γκρότε, θα αντιμετωπίσει την «Ένωση» δίχως τρεις άικτες.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός των πλάνων του Ιταλού προπονητή έχουν τεθεί οι τραυματίες Ντομίνγκες και Μπρούνο Άλβες, αλλά και ο τιμωρημένος Κάστρο. Αντίθετα, στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας της Ριζούπολης τέθηκε ο Σλίβκα, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Τσίμπσαχ.

Κάπως έτσι, η αποστολή των «κυανόλευκων» για τον εκτός έδρας αγώνα στο ΟΑΚΑ, αποτελείται από τους: Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Σίνιεβιτς και Ιωαννίδη.