Ολυμπιακός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λαλά

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κένι Λαλά η κατάσταση του οποίου θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα για το πότε θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λαλά

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον κάνει αλλαγή στο 36'.

Η αρχική εκτίμηση για τον Γάλλο ήταν πως υπέστη βαρύ διάστρεμμα, όμως, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ' ότι αρχικά είχε φανεί. Όπως γράφει και σήμερα το "ΦΩΣ" ο έμπειρος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και ακόμη δεν μπορεί να πει κανείς πότε θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μέρα με τη μέρα θα εκτιμάται η κατάσταση του από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου κόουτς για τον αγώνα με τον Ιωνικό με τον Κένι Λαλά να έχει βάλει στο… σημάδι το παιχνίδι με την ΑΕΚ που πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Το ευχάριστο για τον Γάλλο είναι πως γλίτωσε τα χειρότερα όπως είχε αρχικά φανεί. Και οι χθεσινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν ήταν ανησυχητικές για τον έμπειρο δεξιό μπακ του Ολυμπιακού. Κάνει τη θεραπεία του και το πρόγραμμα του στον Ρέντη και μέρα με τη μέρα θα εκτιμάται η κατάσταση του.