Μελισσανίδης στους παίκτες: «Αποτύχαμε και φέτος, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ»

Τι είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Αποτύχαμε και φέτος, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ»

Το παρόν έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι άπαντες βρέθηκαν μαζί στον ίδιο χώρο, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χωρίς εντάσεις και σε ήπιο τόνο, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», προτίμησε να δώσει έμφαση στις δικές του ευθύνες, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη φετινή σεζόν ως «αποτυχία».

Αναλυτικά όσα είπε στους αθλητές της «Ένωσης»:

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι... Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων, και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος. Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Όμως, στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος. Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση!».