Ολυμπιακός: Το πρώτο δείγμα από τον Φαντιγκά

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά έπαιξε για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Τα πρώτα δείγματα από τον νεαρό άσο.

Ολυμπιακός: Το πρώτο δείγμα από τον Φαντιγκά

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε το πολύ τέσσερα λεπτά και φυσικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Θα ήταν και λάθος να γίνει κάτι τέτοιο είτε θετικά, είτε αρνητικά. Βέβαια κάποια πράγματα μπορούν να φανούν από τις πρώτες επαφές του ποδοσφαιριστή με τη μπάλα. Ο Φαντιγκά σε αυτό το μικρό διάστημα που έπαιξε έδειξε να είναι κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής.

Τοποθέτησε καλά το σώματα του σε 1-2 περιπτώσεις για να προστατέψει τη μπάλα και να πάρει πλεονέκτημα από τον αντίπαλο. Φάνηκε να είναι ένας παίκτης που έχει ποιότητα. Σε τέσσερα λεπτά δεν μπορείς να πεις τίποτα παραπάνω για έναν παίκτη. Θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε κάποιο ματς περισσότερο, αλλά σίγουρα το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον βάζει και παίζει σε αγώνα πρωταθλήματος και τον έχει στην ευρωπαϊκή λίστα σημαίνει πολλά.

Ο μικρός κάτι του δείχνει στον Ρέντη και τον έπεισε να του δώσει χρόνο. Ο Φαντιγκά λέγεται πως είναι ο νέος… Αγκιμπού. Ήρθε για τη Β' ομάδα, δηλαδή και καθιερώνεται στην πρώτη. Θέλει δουλειά ο μικρός και σίγουρα θέλει ενδυνάμωση το κορμί του για να μπορέσει να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Έχει ενδιαφέρον, πάντως, να τον δούμε σε ματς να παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά.