Ολυμπιακός: Χαμός στην Τουρκία με Ονιεκούρου

Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

Ολυμπιακός: Χαμός στην Τουρκία με Ονιεκούρου

Έως τις 8 Φεβρουαρίου είναι ανοιχτή η αγορά στην Τουρκία γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη το χρονικό περιθώριο για να γίνει κάποια μετακίνηση προς τη γειτονική χώρα.

Φούντωσαν ξανά τα ρεπορτάζ στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής τόσο με τον Παναιτωλικό όσο και με τον ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός είναι γεγονός ότι δεν έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό τα αναμενόμενα και στη γειτονική χώρα που έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα ασχολούνται συνεχώς μαζί του.

Μέχρι τώρα γινόταν λόγος για ενδιαφέρον της Μπασακσεχίρ για τον Ονιεκούρου, αλλά φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον έχει στη λίστα της. Η Μπεσίκτας φέρεται να έχει μπει δυνατά στο κόλπο διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ στην Τουρκία οι "μαύροι αετοί" έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θέλουν να τον αποκτήσουν δεν έχουν γίνει γνωστές. Για τον Ονιεκούρου, πάντως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, διότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανάβει το πράσινο φως για να παραχωρηθεί ο παίκτης. Φαίνεται, πάντως πως υπάρχει πίεση από την Τουρκία, ενώ και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη γειτονική χώρα.