Έρχεται ο Γιουνές στον Άρη, συνεδριάζει η ΕΠΟ για την αδειοδότηση

Ο Χαμζά Γιουνές φτάνει αύριο στις 8.30 το βράδυ Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Έρχεται ο Γιουνές στον Άρη, συνεδριάζει η ΕΠΟ για την αδειοδότηση

Συνεχίζονται οι αφίξεις ποδοσφαιριστών στον Άρη, καθώς την Πέμπτη (2/8) θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο 32χρονος Τυνήσιος επιθετικός Χαμζά Γιουνές, που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Ξάνθη. Την Παρασκευή θα περάσει εργομετρικά και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προλάβει να πάει στην Ολλανδία.

Το πιστοποιητικό συμμετοχής

Την Παρασκευή ή την Δευτέρα η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει τον φάκελο της στην ΕΕΑ για το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα. Ο φάκελος θα έχει τον προϋπολογισμό και την ενημερότητα (την ασφαλιστική και την ενημερωτική) αλλά και εγγυητική επιστολή. Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υποστηρίζουν ότι όλα είναι εντάξει.

Η αδειοδότηση

Την Παρασκευή συνεδριάζει η ΕΠΟ για την αδειοδότηση. Από την ομάδα του Άρη τονίζουν ότι έχουν καταθέσει εδώ και καιρό όλα τα στοιχεία, εκτός του κομματιού για τα προβλεπόμενα μελλοντικά έσοδα, όπου λόγω μη τηλεοπτικού συμβολαίου υπάρχει μια έλλειψη . Για το λόγο αυτό, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη δεν θα πάρει άδεια, αλλά η μοναδική κύρωση που θα δεχτεί, είναι ένα πρόστιμο 20.000 ευρώ. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία από τον Άρη, καθώς εάν είχε λυθεί το τηλεοπτικό ζήτημα, δεν θα δεχόταν ούτε το πρόστιμο. Θα μπορούσαν να το αποφύγουν αν είχαν πάει καλύτερα οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.