Λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Λόγω των περιοριστικών μέτρων δε θα γίνει φέτος μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στη Θύρα 7 αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο μπορούν να αφήνουν λουλούδια στο μνημείο έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στη Θύρα 7 στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, αλλά φυσικά κανείς δεν ξεχνά.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο, θα μπορούν να πηγαίνουν σε συγκεκριμένες ημέρες στο μνημείο των θυμάτων έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και να αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη των 21 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Όπως γνωστοποίησε η πειραϊκή ΠΑΕ:

Από το Σάββατο 5/2 μέχρι και την Τρίτη 8/2 στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη, θα προσέρχονται οι φίλαθλοι για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των θυμάτων, καθώς δεν μπορεί να γίνει το μνημόσυνο λόγω των υγειονομικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως η εθελοντική αιμοδοσία στο Μουσείο του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/2, κατόπιν ραντεβού που θα οριστικοποιούνται μέσω του 2104800985.