«Έκανε διάνα η Πόρτο με τον δανεισμό Σεμέδο από Ολυμπιακό»

Θετικά σχόλια για την κίνηση της Πόρτο να δανειστεί από τον Ολυμπιακό τον Ρούμπεν Σεμέδο από γνωστό Πορτογάλο προπονητή.

«Έκανε διάνα η Πόρτο με τον δανεισμό Σεμέδο από Ολυμπιακό»

Στο Πόρτο υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με την κίνηση των «Δράκων» να προχωρήσουν στο δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, καθώς αρκετοί στέκονται στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στη διάρκεια της καριέρας του ο διεθνής αμυντικός.

Υπάρχουν ωστόσο και πολύ θερμοί υποστηρικτές της απόκτησης Σεμέδο από την Πόρτο, όπως ο Κιμ Μασάδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του (Σετούμπαλ, Μπελενμένσες, Αρούκα κ.α.) έκανε δηλώσεις για τον επαναπατρισμό του Σεμέδο από την Πόρτο.

«Είναι μία πολύ καλή κίνηση, πρόκειται για σπουδαίο παίκτη. Ταιριάζει απολύτως με τον τύπο των ποδοσφαιριστών που θέλει ο Κονσεϊσάο, έχει αποφασιστικότητα, είναι «άγριος» και δυναμικός στο παιχνίδι του, έχει θέληση. Όλα όσα ζητά από τους παίκτες του ο προπονητής της Πόρτο. Πέτυχε διάνα με την κίνηση αυτή η Πόρτο και πιστεύω ότι αν ο Σεμέδο καταφέρει να ξεπεράσει τα εξωαγωνιστικά θέματα και διώξει τα εκτός ποδοσφαίρου «φαντάσματα», τότε θα πετύχει απολύτως».