Άρης – ΑΕΚ 2-1: Αραούχο: «Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε»

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του μετά και τη νέα ήττα της ΑΕΚ, αυτή τη φορά από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Άρης – ΑΕΚ 2-1: Αραούχο: «Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε»

Απογοητευμένος ο Σέρχιο Αραούχο μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη, βγήκε δημόσια και είπε ότι πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το «Α» που σχημάτισε με τα δάχτυλά του μετά το γκολ του και κάνοντας μία προσευχή για τον Άλκη; «Βγήκε από μέσα μου. Ήθελα με αυτό τον ελάχιστο τρόπο να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια αυτού του παιδιού».

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε, δεν έφταναν. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να χάσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε».

Για το γκολ του: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Δεν φτάνουν όμως. Πρέπει να κάνω περισσότερα. Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να τα καταφέρω. Σχετικά με το γκολ ήθελα να το αφιερώσω και στον Πάνο που είχε τα γενέθλιά του».

Άρης - ΑΕΚ 2-1: Τρίποντο αφιερωμένο στον Άλκη στο 95'!