Ολυμπιακός: Βάζει πλάτη για Μιράντα!

Πώς μπορεί να ερμηνευτεί η τελευταία δοκιμή του Πέδρο Μαρτίνς με την παρουσία του συμπατριώτη του στο πλευρό του Γιάγκος Βούκοβιτς αντί του Παπέ Σισέ.

Ολυμπιακός: Βάζει πλάτη για Μιράντα!

Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη στην υπόθεση με τον Ροντερίκ Μιράντα. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν ήταν πειστικός στον βαθμό που θα έπρεπε στα μάτια της διοίκησης και για αυτό το λόγο είχε προκύψει και μία διαρροή από πλευράς ΠΑΕ ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει στο λιμάνι την ερχόμενη σεζόν.

Σήμερα (9.00μμ.) πάντως, δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη και βασικό κόντρα στην Λεγκανές. Εδώ και δύο μέρες ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει στις προπονήσεις σαν να βάζει πλάτη στον συμπατριώτη του.

Στις δοκιμές τον είχε με τους βασικούς δίπλα στον Βούκοβιτς, ενώ την ίδια στιγμή είχε τον Παπέ Σισέ στην ομάδα με τους “αναπληρωματικούς”.

Ο Μαρτίνς έχει συνεργαστεί με τον Μιράντα, γνωρίζει τα καλά και τα άσχημά του και δείχνει σε πρώτη φάση ότι θα κοιτάξει να τον στηρίξει. Το γεγονός ότι τούτη τη στιγμή τον προορίζει για βασικό κόντρα στην Λεγκανές και κατ' επέκταση και ενόψει του ματς με την Λουκέρνη (σ.σ. το ματς με τους Ισπανούς υποτίθεται ότι είναι μία πρόβα ενόψει του Europa League), πάει να πει ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο ο Μιράντα βρίσκεται κανονικότατα στα πλάνα του προπονητή.

Τι θα γίνει στο τέλος Αυγούστου, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Η δυσφορία πάντως από πλευράς διοίκησης φαίνεται πώς εξακολουθεί να υπάρχει...

Από εκεί και πέρα, η πιθανότερη ενδεκάδα για το αποψινό φιλικό θα αποτελείται από τους Γιαννιώτη, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μιράντα, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Λάζαρο, Ποντένσε και Γκερέρο.