Απόλλων Σμύρνης: Ο Φέστα επιστρέφει και αναλαμβάνει πάλι!

Ο Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος απομακρύνθηκε για να αναλάβει ο Μάρκο Γκρότε, επιστρέφει στον Απόλλωνα Σμύρνης για να αντικαταστήσει τον αντικαταστάτη του!

Απόλλων Σμύρνης: Ο Φέστα επιστρέφει και αναλαμβάνει πάλι!

Ο Μπάμπης Τεννές τελικά δεν επιστρέφει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντίθετα γυρίζει ο Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος πριν από λίγο καιρό απομακρύνθηκε για να έρθει ο Μάρκο Γκρότε. Ο τελευταίος δεν έμεινε ούτε έναν μήνα και όλα έδειχναν πως θα επιστρέψει για έκτη φορά ο Τεννές. Τελικά ο έμπειρος τεχνικός αν και βρέθηκε μια ανάσα την τελευταία στιγμή, υπήρξε διαφωνία και δεν ανέλαβε.

Για την ακρίβεια ο Τεννές αρχικά συμφώνησε σε όλα με την ΠΑΕ αλλά την Τρίτη (1/2) δεν…έπεσαν οι υπογραφές και ο έμπειρος προπονητής δεν έκανε προπόνηση αν και όλοι περίμεναν πως θα την κάνει εκείνος.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Τεννέ, ο Απόλλων Σμύρνης στράφηκε στην περίπτωση του Φέστα, ο οποίος είχε απολυθεί πριν από έναν μήνα περίπου αλλά γυρίζει και δεν αποκλείεται την Τετάρτη (2/2) το βράδυ κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι αυτός στον πάγκο!

«Δρόμοι που δεν αποκλείεται στο μέλλον να συναντηθούν και πάλι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων στις 6 Ιανουαρίου για το «διαζύγιο» με τον Φέστα και τελικά πριν καλά-καλά περάσουν 30 ημέρες, οι δρόμοι των δύο πλευρών θα συναντηθούν ξανά!