ΠΑΟΚ: Νέο κρούσμα κορονοϊού - Εκτός και ο Μπίσεσβαρ από την αποστολή

Την αποστολή του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης γνωστοποίησε ο ΠΑΟΚ. Εκτός ο Μπίσεσβαρ, εντοπίστηκε και ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού.

ΠΑΟΚ: Νέο κρούσμα κορονοϊού - Εκτός και ο Μπίσεσβαρ από την αποστολή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης στο «Γεώργιος Καμάρας» ωστόσο μαζί με την ανακοίνωση της αποστολής ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε γνωστό πως εντοπίστηκε νέο κρούσμα κορονοϊού το οποίο τέθηκε σε καραντίνα.

Με το πέρας της προπόνησης η οποία περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και στημένων φάσεων ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στην μέση και τους προσαγωγούς. Ατομικά προπονήθηκαν επίσης οι Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Φιλίπε Σοάρες και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής εάν το επιτρέψει η εξέλιξη του παιγνιδιού.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Σάστρε, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Τσόλακ