ΑΕΚ: Διάψευση ενδιαφέροντος για Γκατσίνοβιτς κι απόρριψη πρότασης για Νουομπόντο από την Γκεζτέπε!

Στη διάψευση των πληροφοριών ότι ασχολήθηκε με την υπόθεση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος κατέληξε στον Παναθηναϊκό, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, την ίδια στγμή που δημοσίευμα θέλει να έχει απορριφθεί «κιτρινόμαυρη» πρόταση ύψους 2+1 εκατ. ευρώ για τον Νουομπόντο από την Γκεζτέπε

ΑΕΚ: Διάψευση ενδιαφέροντος για Γκατσίνοβιτς κι απόρριψη πρότασης για Νουομπόντο από την Γκεζτέπε!

Παρότι την παραμονή του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωνε ότι δεν θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη χαφ την επομένη ...αυτοδιαψεύστηκε αποκτώντας τον Σουηδό Αλεξάντερ Φράνσον (ο οποίος από την Τρίτη, 01/02, είναι στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές).

Ωστόσο δεν ήταν η μόνη κίνηση που έκαναν στην «Ένωση» αφού χτύπησαν κι άλλες ...πόρτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα (naijalumia») οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 2+1 εκατομμυρίων ευρώ στη Γκεζτέπε για τον Ομπίνα Νουομπόντο, αλλά απορρίφθηκε από τους Τούρκους που θέλουν τον 25χρονο Νιγηριανό μέσο για να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει πως η ΑΕΚ δεν θα παρατήσει την περίπτωση του 25χρονου χαφ και θα επανέλθει το καλοκαίρι με νέα πρόταση.

«H AEK δεν κατάφερε να πάρει τελευταία στιγμή τον Νιγηριανό μέσο, Ομπίνα Νουομπόντο, από την Γκετζέπε της Τουρκίας, καθώς έκλεισε η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία τη Δευτέρα το βράδυ, παρόλα αυτά θα προσπαθήσει εκ νέου να τον αποκτήσει το καλοκαίρι», αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ ο Βίντεντ Αλουμόνα από την Krakovia Sports Limited δήλωσε:

«Η ΑΕΚ όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ αποφασισμένη. Είχαν εικόνα για τον Ομπίνα εδώ και καιρό, αλλά η Σινσινάτι ήταν η ομάδα που έκανε την πρώτη κίνηση για τον παίκτη. Και μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων αποφασίστηκε ο παίκτης να παραμείνει στην Γκετζέπε για να την βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αλλά η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε έντονα λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Τους είπαμε να μην ασχοληθούν και να μην κάνουν πρόταση. Εκτός απ’ αυτό πίστευαν ότι με 1,5 εκατ. θα μπορούσαν να πάρουν τον παίκτη. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η μεταγραφή με τα 2 εκατ. πώς γίνεται να τον έπαιρνα με 1,5 εκατ.; Παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά, αλλά ότι ο παίκτης δεν ήθελε να εγκαταλείψει το πλοίο».

Ομως η ΑΕΚ παρά την «κόκκινη κάρτα» που είδε από τους μάνατζερ του παίκτη κατέθεσε μια βελτιωμένη πρόταση το βράδυ της Δευτέρας, δίνοντας 2 εκατ. για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και άλλο 1 εκατ. σε μπόνους, δηλαδή 3 εκατ.

Παρόλα αυτά και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε και από την ομάδα και από τον παίκτη και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το καλοκαίρι».

Την ίδια στιγμή από την «Ένωση» διέψευδαν ότι υπήρξε ανάμειξη τους στην περίπτωση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Πολύ περισσότερο ότι ο Σέρβος τους απέρριψε για να πάει στους «πρασίνους», όπως κυκλοφόρησε σε μερίδα του Τύπου.

Όπως σχολίαζαν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, το σενάριο με τον Βαλκάνιο μέσο «δεν έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα».