Ολυμπιακός: Με τον β' ομάδα οι Καρβάλιο και Καρμπόβνικ για να αποκτήσουν ρυθμό

Οι Ζοάο Καρβάλιο και Μίχαλ Καρμπόβνικ θα παίξουν με τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στην Ξάνθη (2/2, 15.00) για να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ολυμπιακός: Με τον β' ομάδα οι Καρβάλιο και Καρμπόβνικ για να αποκτήσουν ρυθμό

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση μέσω του Ολυμπιακού Β’ πήρε μερικές μέρες παράταση, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να παίξουν για τη β’ ομάδα οι Ζοάο Καρβάλιο και Μίχαλ Καρμπόβνικ στο ματς της Τετάρτης (2/2, 15.00) με την Ξάνθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο λόγος φυσικά είναι προφανής: Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να πιάσουν έναν αγωνιστικό ρυθμό. Ειδικά για τον Ζοάο Καρβάλιο είναι επιτακτική η ανάγκη να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, έστω και μέσω του Ολυμπιακού Β’, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την πρώτη ομάδα.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 30 Δεκεμβρίου σε ένα ματς με την Χάντερσφιλντ. Σε εκείνο το παιχνίδι μάλιστα αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά.

Μέχρι να πιάσει λιμάνι, είτε καθόταν στον πάγκο των Άγγλων, είτε έμενε εκτός αποστολής.

Ο Καρβάλιο έκανε κανονικά προπονήσεις με την Φόρεστ, αλλά είναι διαφορετικό να κάνεις προπονήσεις από το να παίρνεις λεπτά συμμετοχής στα πόδια σου.

Για αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να γίνει σταδιακά η ένταξή του στην πρώτη ομάδα. Θα παίξει λοιπόν με τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στην Ξάνθη και την Κυριακή (6/2) κόντρα στον Ιωνικό, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του και με την πρώτη ομάδα.

Όσο για τον Καρμπόβνικ; Από το να μην είναι ούτε καν στις αποστολές της πρώτης ομάδας ή να κάθεται μονίμως στον πάγκο, το σκεπτικό να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β’ στο ματς με τους ακρίτες έχει να κάνει ξεκάθαρα με το ότι δεν έχει κανένα νόημα να μένει ανενεργός.