ΑΕΚ: Δίχως Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και ...Φράνσον, αλλά με Μάνταλο, στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη!

Ο Αργύρης Γιαννίκης γνωστοποίησε την αποστολή της ΑΕΚ, που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Τετάρτης (02/02), με τον Άρη (19.30), απ' όπου απουσιάζουν οι Στάνκοβιτς, Άμπραμπατ και ο νεαποκτηθείς Φράνσον. Επιστρέφει ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος.

ΑΕΚ: Δίχως Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και ...Φράνσον, αλλά με Μάνταλο, στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη!

Δίχως τον νεαποκτηθέντα Αλεξάντερ Φράνσον - που κατέφθασε το πρωί της Τρίτης (01/02) στην Αθήνα - αλλά και χωρίς τους Τσιτσάν Στάνκοβιτς και Νουρεντίν Άμραμπατ είναι η αποστολή της ΑΕΚ, που δημοσιοποίησε ο Αργύρης Γιαννίκης, πριν ο ίδιος και το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ένωσης» πάρουν το αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη αφού την Τετάρτη υπάρχει η αναμέτρηση με τον Άρη για την 21η αγωνιστική της Super League.

Kι αν ο Σουηδός δεν αναμενόταν να βρεθεί στο «Βικελίδης» δεδομένου ότι έκλεισε την τελευταία ώρα των μεταγραφών (31/01) σκεπτικισμό προκαλεί η κατάσταση τόσο του Αυστριακού γκολκίπερ, όσο και του Μαροκινού μεσοεπιθετικού.

Ο πρώτος που αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή, κόντρα στον Βόλο για πρώτη φορά από τις 5 Δεκέμβρη μετά και τον καθαρισμό του γονάτου του (07/12) είχε ενοχλήσεις στο γόνατο κι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Όσο για τον Αφρικανό εκείνος παρότι έβγαλε δεύτερο αρνητικό τεστ, μετά την νόσηση του με κορονοϊό, δεν είναι έτοιμος.

Στα καλά νέα, αντίθετα, η πλήρης ετοιμότητα του αρχηγού, Πέτρου Μάνταλου, μετά την ανάρρωση του

Εν τω μεταξύ, Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν εδώ και καιρό.

Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι (που παραμένουν στην αποστολή του Ιράν), γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνηση που σήμανε κι εκείνος της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.