Γκάρι Ροντρίγκες: «Θα θυμώσω με τον Σισέ, αν δεν πάρει το Κόπα Άφρικα»!

Έτοιμος να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ μίλησε και για τον Παπέ Σισέ που διεκδικεί το Κόπα Άφρικα με την Σενεγάλη. 

Γκάρι Ροντρίγκες: «Θα θυμώσω με τον Σισέ, αν δεν πάρει το Κόπα Άφρικα»!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες προπονείται κανονικά πλέον με τον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα και ετοιμάζεται όπως δήλωσε στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, να βοηθήσει στη συνέχεια την ομάδα του περισσότερο απ' όσο έχει κάνει έως τώρα.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι που διεκδικεί και θέση στην λίστα για το Europa League δήλωσε ετοιμοπόλεμος για το ματς με τον Παναιτωλικό (2/2) και γενικότερα για το δύσκολο διάστημα που ακολουθεί με τα πολλά ματς για τον Ολυμπιακό: «Είμαι καλά, χαίρομαι που επέστρεψα υγιής. Απόλαυσα τη συμμετοχή μου στο Κόπα Άφρικα για την εθνική μου ομάδα με τους συμπαίκτες μου. Τώρα είμαι έτοιμος να παίξω καλά με τον Ολυμπιακό. Θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω έτοιμος να παίξω ακόμη και αύριο. Στο τελευταίο ματς είχα γκολ και ασίστ, οπότε ελπίζω να συνεχίσω έτσι και με τον Ολυμπιακό».

Ο Γκάρι αποκλείστηκε από το Κόπα Άφρικα από την Σενεγάλη του Παπέ Σισέ, ζητώντας από τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό με χιούμορ να πάρει το Κύπελλο αφού τον νίκησε στην αναμέτρηση των ομάδων τους. Επίσης μίλησε και για την παρουσία του Πιερ Κούντε με το Καμερούν. «Μακάρι να τα πάνε καλά. Είναι σε δυνατές ομάδες, τους εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω πως ένας από τους δύο θα φτάσει στον τελικό. Τώρα που ο Σισέ μάς απέκλεισε, θέλω να πάρει το τρόπαιο, αλλιώς θα... θυμώσω».