Οι θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον των Τούρκων για Κούντε

Το πρόβλημα με τις θέσεις ξένων προσπαθούν να λύσουν στον Ολυμπιακό, ενώ οι Τούρκοι ενδιαφέρονται για τον Πιερ Κούντε.

Οι θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον των Τούρκων για Κούντε

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του Ολυμπιακού και όπως είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς η ομάδα του Πειραιά επιχειρεί να το αδειάσει, διότι και ο ίδιος δεν θέλει να δουλεύει με τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές.

Και ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός και κοιτάζει να το λύσει έστω και την ύστατη ώρα είναι οι ξένοι παίκτες του. Αυτοί δηλαδή που δεν έχουν στην κατοχή τους κοινοτικό διαβατήριο.

Ο Μάξι Λοβέρα έφυγε για την Ομόνοια από την οποία και ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/1). Ακόμα και έτσι το πρόβλημα παραμένει, αφού τώρα υπάρχουν επτά ποδοσφαιριστές που πιάνουν θέση ξένου. Πρόκειται για τον Χένρι Ονιεκούρου, τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Μαμαντού Κανέ, τον Μαντί Καμαρά, τον Ουσεϊνού Μπα, τον Παπέ Σισέ και τον Πιερ Κούντε.

Τι σημαίνει στην πράξη αυτό; Στο πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές άρα ο προπονητής καλείται κάθε φορά να αποκλείσει κάποιους από την ομάδα.

Ήδη ο Λοβέρα έφυγε δανεικός, ενώ έντονη είναι η φημολογία από την Τουρκία και για ενδιαφέρον για τον Πιερ Κούντε. Ο Καμερουνέζος έτσι κι αλλιώς δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της μετακίνησης του. Το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία, άλλωστε είναι ανοιχτό έως τις 8 Φεβρουαρίου.