Μαρτίνς: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Για το προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. 

Μαρτίνς: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται την Τετάρτη (2/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης.

Για το ματς

«Ο Παναιτωλικός κάνει εξαιρετική πορεία τελευταία με πολύ καλά αποτελέσματα. Κέρδισε την ΑΕΚ, κέρδισε τον ΠΑΟΚ, κέρδισε εμάς στο Κύπελλο και γενικότερα κάνει καλές εμφανίσεις και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Εμείς όμως από την άλλη θέλουμε να γυρίσουμε στις νίκες, παίζουμε στο γήπεδό μας και το βλέπουμε ως μία ευκαιρία για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να βγούμε από αυτή την περίοδο με τα αποτελέσματα που δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναιτωλικό όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι».

Για το αν τα ματς με τον Παναιτωλικό μοιάζουν με μία παρτίδα σκάκι με τον Γιάννη Αναστασίου:

«Δεν έχει να κάνει καθόλου με τους προπονητές, έχει να κάνει με τις ίδιες τις ομάδες και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι όλα τελείως διαφορετικά τα δύο ματς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο και αυτό στο πρωτάθλημα. Δεν είναι παιχνίδι ανάμεσα στους προπονητές αλλά και οι προπονητές τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά».

Όσον αφορά το «κλειδί» στις καλές εμφανίσεις, είπε:

«Το παιχνίδι θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει κίνητρο και υψηλό βαθμό αυτοπεποίθησης. Για μας η αυτοπεποίθηση θα κερδηθεί μέσα από νίκες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίζεις και να κάνεις καλά παιχνίδια.

Έχουμε λοιπόν ως στόχο όχι μόνο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που το χρειαζόμαστε φυσικά για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αλλά και το καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο για να κερδίσουμε τη χαμένη μας ίσως αυτοπεποίθηση. Θα παίξουμε στο Καραϊσκάκης κοντά στους φιλάθλους μας και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ να κάνουμε ένα καλό θέαμα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».