Πρώτο «όχι» του Ολυμπιακού στην Μπασάκσεχιρ για τον Ονιεκούρου

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν ότι η Μπασάκσεχιρ κατέθεσε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Χένρι Ονιεκούρου, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Πόσα φέρεται να ζητούν οι Πειραιώτες

Πρώτο «όχι» του Ολυμπιακού στην Μπασάκσεχιρ για τον Ονιεκούρου

Στην Τουρκία η αγορά είναι ανοικτή έως τις 8 Φεβρουαρίου. Οπότε, δεν υπάρχει η... κάψα να κλείσει ο Ονιεκούρου ή ο Κούντε σε μία τούρκικη ομάδα τις επόμενες ώρες. Υπάρχει ακόμα το περιθώριο έως την παραπάνω Τρίτη (8/2).

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, οι γείτονες υποστηρίζουν ότι η Μπασάκσεχιρ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του Χένρι Ονιεκούρου, καθώς επιθυμεί άμεσα την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Κωνσταντινούπολη, η πρόταση των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η Μπασάκ δεν έγινε αποδεκτή από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, φημολογείται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ζήτησαν 4,5 εκατομμύρια!

Πρόκειται για μία υπόθεση που θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι σίγουρα θα αποχωρήσει κιόλας ο Ονιεκούρου. Στον Ολυμπιακό πάντως για να κάθονται να συζητούν το ενδεχόμενο της πώλησής του, πάει να πει ότι δεν έχουν θέμα να τον δώσουν.

Να θυμίσουμε ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ είχε αποκλειστεί από την αποστολή του παιχνιδιού στην Τούμπα λόγω μίας ίωσης που τον τριγυρίζει.