Δανεικός στην Ομόνοια ο Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα φεύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Κύπρο για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Δανεικός στην Ομόνοια ο Λοβέρα

Ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στη Ρασίνγκ ολοκληρώθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου και ο παίκτης όπως όφειλε επέστρεψε στον Ρέντη. Υπήρχε η πεποίθηση ότι θα πάρει μία ευκαιρία για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως σε αυτό το διάστημα έπαιξε 5 λεπτά στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και 14 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Ήδη στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και ο 22χρονος άσος δεν θα μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής. Έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό υπήρχε ενδιαφέρον από την Κύπρο και τελικά εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του. Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που είχε χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια.

Η σημερινή ημέρα ήταν η τελευταία του στον Ρέντη και ήδη έχει ενημερωθεί ότι θα ταξιδέψει στο νησί της Αφροδίτης. Περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως, το σίγουρο είναι ότι ο Λοβέρα φεύγει ξανά δανεικός.