Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα.

«Όπως ακριβώς συνέβη στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, έτσι και εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (2/2/2022, 21:30), αλλά και στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες έως τη λήξη του πρωταθλήματος, ενημερώνουμε ότι ισχύουν τα ακόλουθα:

1) Κλείνουμε το γήπεδο μας και δεν παραχωρούμε εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια μας -ούτε μέσω VIVA- προκειμένου αυτά να μην φτάσουν στα χέρια οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας.

2) Θα δίνουμε όπου είμαστε υποχρεωμένοι τον ελάχιστο αριθμό προσκλήσεων στην φιλοξενούμενη ομάδα.

3) Θα επιτρέπουμε φυσικά την είσοδο στο γήπεδο στους φιλάθλους που έχουν διαρκείας της ομάδας μας.

4) Θα πωλούνται εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες μέχρι την παραμονή του ματς και μόνο σε φίλους της ομάδας μας αφού ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται. Θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη στήριξη των φιλάθλων του Απόλλωνα υπό την προϋπόθεση ότι θα αποφύγουν ύβρεις και οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει πρόστιμα στην ομάδα μας. Η στήριξη είναι σημαντική όπως σημαντικό είναι να έχουν όλοι κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο και να μην προβεί κανείς σε ενέργειες που θα πληρώσουμε ακριβά.

5) Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος αντίπαλης ομάδας βρει κάποιον παραπλανητικό τρόπο και εισέλθει στο γήπεδο θα τον απομακρύνουμε από αυτό. Παίρνουμε μέτρα διότι η ομάδα μας δεν αντέχει να πληρώνει πρόστιμα, είτε αυτά προκαλούνται από τη συμπεριφορά των δικών μας φιλάθλων, είτε από τη συμπεριφορά των φιλάθλων άλλων ομάδων».