Ο Αστέρας του... 1-0 «χτυπά την πόρτα» των πλέι οφ

Εντυπωσιακό είναι το... ντεμαράζ του Αστέρα στις τελευταίες αγωνιστικές, που τον βάζει σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Αστέρας του... 1-0 «χτυπά την πόρτα» των πλέι οφ

Οι Αρκάδες έγιναν μόλις η τρίτη ομάδα που καταφέρνει να κρατήσει στο μηδέν την επίθεση του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μετά τους ΟΦΗ και Ολυμπιακό (0-0 και με τους δύο).

Με τέσσερις διαδοχικές νίκες μέσα στο 2022 και μάλιστα όλες με το ίδιο σκορ (1-0), ο Αστέρας μπήκε στην εξάδα και πλησίασε στον πόντο τον Παναθηναϊκό! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μετά το εντυπωσιακό 6-2 επί του Ατρόμητου στις 27 Νοεμβρίου έχει βάλει μόλις 7 γκολ σε 8 ματς και πανηγύρισε 5 νίκες, όλες με 1-0!

Μόνο στον ΠΑΟΚ έχει βάλει δύο γκολ, αλλά έχασε 3-2 στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που είχε βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Το 0-1 στη Λεωφόρο είναι μόλις η 2η νίκη του Αστέρα σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια, μετά το 0-1 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα στις 16 Οκτωβρίου.

Επίσης, στις τελευταίες 10 αγωνιστικές έχει χάσει μόνο από Άρη και ΠΑΟΚ.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος σκόραρε για 3η φορά φέτος είχε να βρει δίχτυα από τις 23 Οκτωβρίου όταν και τότε άνοιγε το σκορ σε βάρος του Παναθηναϊκού στο τελικό 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Αστέρα ως φιλοξενούμενος του Παναθηναϊκού στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ (από το 2007 που αγωνίζονται οι Αρκάδες στην μεγάλη κατηγορία), μετά από 9 ήττες και 8 ισοπαλίες!