ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο πολύ σταθερός Βατσλίκ, ο Αγκιμπού με τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά και ο σκόρερ Τικίνιο ξεχώρισαν από τον Ολυμπιακό στο ισόπαλο (1-1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Περισσότερο στο δεύτερο μέρος έδειξε καλά στοιχεία ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, ειδικά όταν έλεγξε το ματς με την αλλαγή σχηματισμού. Σε ατομικό επίπεδο, στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, λίγοι παίκτες έφτασαν σε επίπεδο απόδοσης αντάξιας των δυνατοτήτων τους, αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που γενικά έκαναν καλά τη δουλειά τους.

ΒΑΤΣΛΙΚ: Πολύ σταθερός σε όλη τη διάρκεια και καθοριστικός σε αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο. Θα μάζευε εύκολα την μπάλα και στο γκολ του ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε η παρέμβαση του Μπα.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Έκανε αρκετά λάθη και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, παρόλο που είχε μεγάλη διάθεση, έβγαινε ψηλά στην πίεση και γενικά προσπάθησε να παίξει επιθετικά.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Είχε καλές και κακές στιγμές, έπαιξε με πάθος σε όλη τη διάρκεια του ματς και ενώ είχε κάποια λάθη έδωσε και σημαντικές βοήθειες.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Τα ίδια και για τον Σωκράτη που στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε προβλήματα, αλλά στην επανάληψη είχε ευκολότερο έργο με το πιο δυνατό κέντρο της ομάδας του.

ΜΠΑ: Ήταν άτυχος και απρόσεκτος στη φάση του αυτογκόλ, αλλά νωρίτερα είχε κάνει το φάουλ στον παίκτη του ΠΑΟΚ και γενικά δεν είχε σταθερή απόδοση. Θυσιάστηκε για να αλλάξει και το σύστημα, ενώ είχε και κάρτα.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πάρα πολύ καλό ματς για μία ακόμη φορά, δίχως προβλήματα αμυντικά και με πολλές μάχες μπροστά.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν απέφυγε λάθη και κακές τοποθετήσεις στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και ήταν από τις κύριες μορφές του ελέγχου για τον Ολυμπιακό στην επανάληψη. Σημαντική παρέμβασή του στη φάση με τον Ζαμπά στο 74'.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε πολύ, είχε καλές προσπάθειες και δημιουργικά, ενώ συμμετείχε στη φάση του γκολ για την ομάδα του. Περισσότερο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, φάνηκε και πιο πολύ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Άλλο ένα καλό παιχνίδι τακτικά για τον Έλληνα άσο με πολλές βοήθειες και ανασταλτικά. Μπροστά είχε μόνο μία τελική, εκεί που η μπάλα βρήκε για λίγο στο δοκάρι.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Με πολλές δυνάμεις παρά την ταλαιπωρία του Κόπα Άφρικα. Βοήθησε πάρα πολύ, είχε στιγμές που ταλαιπώρησε τους μεσοαμυντικούς του ΠΑΟΚ και ήταν από τους καλύτερους για τον Ολυμπιακό.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Εκτελεστική δεινότητα μεγάλης σημασίας για τον Ολυμπιακό στη φάση της ισοφάρισης. Αλλά όχι μόνο αυτό. Έτρεξε και πίεσε σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του, προσπαθούσε να βοηθήσει σε κάθε γραμμή και εν τέλει αποδείχτηκε από τους παίκτες με σφραγίδα για αυτό το παιχνίδι.

ΛΑΛΑ: Πιο σταθερός αμυντικά από τον Ανδρούτσο και με καλές ενέργειες και επιθετικά, αν και θα μπορούσε να σεντράρει καλύτερα σε δύο περιπτώσεις που είχε την ευκαιρία.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Επανήλθε μετά από καιρό και έδωσε αμέσως στη μεσαία γραμμή την απαιτούμενη ηρεμία και σταθερότητα. Σίγουρα μπορεί και καλύτερα, αλλά με την παρουσία του δύσκολα ο Ολυμπιακός να έχει ξανά το σχήμα των τριών στόπερ, τουλάχιστον σε μόνιμη βάση.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο περισσότερο για να δώσει κάτι πιο φρέσκο μπροστά, όταν κουράστηκε ο Τικίνιο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Ελάχιστα αγωνίστηκε στο τέλος.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Επίσης μπήκε στις καθυστερήσεις.