Αναστασίου: «Μας πείραξαν το μυαλό οι αποφάσεις του διαιτητή» (vid)

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την ήττα του Παναιτωλικού από τον Άρη και τόνισε πως όλοι στην ομάδα του θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι.

Αναστασίου: «Μας πείραξαν το μυαλό οι αποφάσεις του διαιτητή» (vid)

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του από τον Άρη με τον Γιάννη Αναστασίου να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως οι αποφάσεις με τα δύο πέναλτι πείραξαν το μυαλό των παικτών του. Επίσης ο Έλληνας προπονητής επισήμανε ότι θα πρέπει η ομάδα του να κρατήσει χαμηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε:

Για το παιχνίδι: Μας πείραξαν το μυαλό οι αποφάσεις. Θέλω να δω μετά αν ήταν πραγματικά πέναλτι. Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος γιατί μπορούσαμε περισσότερο απέναντι στον Άρη και αυτό φάνηκε όταν βγαίναμε στην κόντρα επίθεση.

Για το ότι ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα παρά την ήττα: Ο κόσμος βλέπει ότι προσπαθούν τα παιδιά. Ήταν μία κακή μέρα για εμάς, αλλά ήταν και ένα σημάδι μετά τις τρεις νίκες ότι πρέπει να χαμηλώσουμε το κεφάλι. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, έχουμε δουλειά μπροστά μας. Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώνουμε και να είμαστε υπερόπτες γιατί δεν έχουμε ούτε τους παίκτες, ούτε την ομάδα. Όταν είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά μας είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα.