ΑΕΚ-Βόλος, οι ενδεκάδες: Με Στάνκοβις και Χατζησαφί βασικούς οι «κιτρινόμαυροι»!

Ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς για πρώτη φορά το 2022 θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ, κόντρα στον Βόλο, για την 20η αγωνιστική της Super League. Με τον Χατζησαφί, που ανάρρωσε πρόσφατα από κορονοϊό και γύρισε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ιράν στο βασικό σχήμα οι «κιτρινόμαυροι», στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ-Βόλος, οι ενδεκάδες: Με Στάνκοβις και Χατζησαφί βασικούς οι «κιτρινόμαυροι»!

Με νέα πρόσωπα η ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (30/01, 17:15) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο 41χρονος τεχνικός όχι μόνο επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς για πρώτη φορά το 2022 (μετά τον καθαρισμό στο γόνατο του στις 07/12 κι ενώ αναμενόταν διαθέσιμος από τις 5 Γενάρη), αλλά παρατάσσει την «Ένωση» με τον Εχσάν Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρόλο που έχει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα στα πόδια του, μετά την επιστροφή του από την εθνική Ιράν κι ενώ προερχόταν από νόσηση με κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της ομάδας είναι ο Σέρχιο Αραούχο, αφού απουσιάζουν και οι πέντε αρχηγοί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ - Γέβτιτς, Γκαρσία, Τσούμπερ - Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Χατζηεμμανουήλ, Σβάρνας, Μισελέν, Μιτάι, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Γιούσης.

Στην αντίπερα όχθη το βασικό σχήμα της ομάδας του Κωνσταντίνου Μπράτσου απαρτίζουν οι:

Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Ορόζ, Φερνάντεζ, Φαν Βέερτ

Στον πάγκο έμειναν οι: Μεταξάς, Λογαράς, Σιέλης, Τερεζίου, Μπαρτόλο, Σοάρες, Ροσέρο, Ρομέρο, Κορέα.