Ολυμπιακός: Ο μονόδρομος του Λοβέρα, η Κύπρος και το «σινιάλο» που περιμένει

Αρκετές ομάδες γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Μάξι Λοβέρα. Από την Κύπρο έως την Αργεντινή...

Ολυμπιακός: Ο μονόδρομος του Λοβέρα, η Κύπρος και το «σινιάλο» που περιμένει

Ο... βραχνάς που λέγεται Ρούμπεν Σεμέδο, είχε αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος στόπερ θα περάσει την Κυριακή (30/1) από ιατρικές εξετάσεις στην Πόρτο και ακολούθως θα ανακοινωθεί.

Σειρά παίρνουν οι Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Μάξι Λοβέρα. Ειδικά για τον δεύτερο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους. Από την Κύπρο (ΑΕΚ Λάρνακας, Ομόνοια) έως την Αργεντινή.

Ο Λοβέρα θα προτιμούσε να μείνει στην Ευρώπη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έρθουν και από την προοπτική που θα του παρουσιαστεί μπροστά του.

Η ουσία είναι ότι ο Αργεντινός επιθετικός στην επιστροφή του στο λιμάνι μετά τον δανεισμό του στην Ρασίνγκ Κλουμπ, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και η αποχώρησή του είναι μονόδρομος.

Δεν έχει και νόημα άλλωστε να κάτσει στον Πειραιά και να βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα ή από την τηλεόραση. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την κατάρτιση της αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (30/1).

Μολονότι ο Χένρι Ονιεκούρου έμεινε στην Αθήνα, ο Μαρτίνς δεν πήρε ούτε τον Λοβέρα στην Θεσσαλονίκη. Προτίμησε να έχει ως μία έξτρα λύση τον Μάριο Βρουσάι.

Τα πράγματα λοιπόν για τον Λοβέρα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε και πλέον περιμένει με τη σειρά του το «σινιάλο» για να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Κύπρος λοιπόν είναι ένας προορισμός που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες για να συνεχίσει την καριέρα του, πιθανότατα έως το τέλος της σεζόν και... βλέπουμε από το καλοκαίρι.