Παπασταθόπουλος: Να δείξουμε, στην Τούμπα, έτοιμοι και γιατί είμαστε πρώτοι, με διαφορά!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την Κυριακάτικη (30/01, 19.15) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος, αλλά και ν' αποδείξει γιατί προπορεύεται, μ' αυτή τη διαφορά, στην βαθμολογία.

Παπασταθόπουλος: Να δείξουμε, στην Τούμπα, έτοιμοι και γιατί είμαστε πρώτοι, με διαφορά!

Σχετικά με την Κυριακάτικη (30/01, 19.30) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 20η αγωνιστική της Super League ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA

Ο διεθνής αμυντικός ερωτηθείς για το πρέπει να το αντιμετωπίσει η ομάδα του τον μεγάλο αγώνα στάθηκε στην σωστή προετοιμασία, αλλά και την επίδειξη της ανωτερότητας που καταδεικνύει η βαθμολογική διαφορά από τον σημερινό αντίπαλο της...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου:

Για το ματς με τον «δικέφαλο του βορρά» είπε ο Έλληνας στόπερ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο τα τελευταία ματς. Έχει παρουσιάσει καλύτερη ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε από το πρώτο λεπτό δυνατοί, ώστε να κατορθώσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»

Για τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στους Θεσσαλονικείς υποστήριξε: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε και για ποιο λόγο είμαστε πρώτοι με αυτή την διαφορά στη βαθμολογία. Αυτό θα πρέπει να παρουσιάσουμε. Αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που είπα πριν, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Όσο για το ματς με τον Παναιτωλικό που δεν έγινε: «Δεν μας επηρεάζει, έχουμε πρόγραμμα που το κοιτάμε με τον δικό μας τρόπο, κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε με ξεχωριστό τρόπο και αν ήταν να παίξουμε και την Τετάρτη, θα ήμασταν έτοιμοι».