ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα στην Ένωση, νοκ-άουτ ο Βράνιες

Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ αφού ο Όγκνιεν Βράνιες τέθηκε εκτός από την αυριανή (30/1) αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο για την 20η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα στην Ένωση, νοκ-άουτ ο Βράνιες

Διαδοχικά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ αφού μετά τους Σιμόες, Άμραμπατ και Μάνταλο τέθηκε νοκ άουτ και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό (30/1) ματς απέναντι στον Βόλο, όμως ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Παράλληλα, ο Σιμόες έκανε και αυτός ατομικό και ο Τσιντώτας μολονότι γυμνάστηκε σε εντατικό βαθμό δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Κάτω από τα γκολπόστ της Ένωσης αναμένεται να καθίσει ο Τσίταν Στάνκοβιτς ο οποίος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην δράση μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά συμπεριλαμβανομένου του Χατζισαφί ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα και επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι Λάτσι και Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.