Λαμία - ΟΦΗ 2-1: Ο Μανούσος «σκότωσε» τους Κρητικούς! (highlights)

Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από το α' ημίχρονο, η Λαμία πίεσε μέχρι το τέλος τον ΟΦΗ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Μανούσου.

Λαμία - ΟΦΗ 2-1: Ο Μανούσος «σκότωσε» τους Κρητικούς! (highlights)

Απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο «Αθανάσιος Διάκος», με τη Λαμία να είναι προφανώς... ερωτευμένη με το δράμα! Παρότι ήταν πίσω στο σκορ από το α' μέρος, η ομάδα της Φθιώτιδας δεν τα παράτησε και χάρη στις αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε να φέρει... τούμπα το ματς και να πάρει σπουδαία νίκη με σκορ 2-1!

Ο Τσιλιανίδης είχε ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ στο 34' και η ομάδα του Ηρακλείου κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο 10λεπτο. Κάπου εκεί ο Γρηγορίου έβαλε στο ματς τους Μανούσο και Αραμπούλι και όλα άλλαξαν.

Στο 82' ο Αραμπούλι συνεργάστηκε με τον Μπανγκουρά δίνοντας ασίστ στον Μανούσο, ενώ στο 87' ξανά ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του Καμάου και με ιδανικό σκαφτό πλασέ έκανε το 2-1, για να εξελιχθεί έτσι στον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης και να χαρίσει μια υπερπολύτιμη νίκη στους «κυανόλευκους»!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ 2-1

Σκόρερ: 82', 87' Μανούσος - 34' Τσιλιανίδης

Διαιτητής: Tσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες κάρτες: 19' Μπεχαράνο, 80' Προβυδάκης - 45' Τοράλ, 62' Γκαγιέγκος, 69' Σελίμοβιτς

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ (78' Σαραμαντάς), Μπεχαράνο (46' Τζανδάρης), Νούνιες, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς (63' Αραμπούλι), Τσούκαλος (63' Μανούσος), Καραμάνος (72' Μανουσάκης).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Γκαγέγκος, Τοράλ (90' Φελίπε Λουίζ), Ντε Γκούζμαν, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης (74' Καμάου), Λάμπρου, Ντουρμισάι (74' Φαν Ντάινεν).