Ορίστηκε η νέα ημερομηνία για την κλήρωση της Super League

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τη Πέμπτη (9/8), σε περίπτωση που υπογραφεί η προκήρυξη. Ορίστικαν και άλλες ημερομηνίες για περίπτωση αναβολής.

Ορίστηκε η νέα  ημερομηνία για την κλήρωση της Super League

Η αναβολή της κλήρωσης την Δευτέρα (30/7) ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα επτά ομάδες χωρίς τηλεοπτική στέγη (Παναθηναϊκός, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης).

Το Δ.Σ. της Super League δεν προχώρησε στην υπογραφή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, με τους εκπροσώπους των ομάδων να μην μπορούν να συμφωνήσουν ώστε να βρεθεί μια λύση.

Την Τρίτη (31/7) η Super League ανακοίνωσε ότι επαναπρογραμμάτισε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου την κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.


Η ανακοίνωση

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 9/8/2018 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Διάφορα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα 13/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 16/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Επίσης, την Πέμπτη 9/8/2018 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Κλειδάριθμοι και λοιπά θέματα κλήρωσης.

3. Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

4. Διάφορα.

Mετά το πέρας των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, στα γραφεία της Super League".