Άρης: Οριστικά χωρίς Μπερτόγλιο και Ντένις απέναντι στον Παναιτωλικό

Εκτός αποστολής για την αυριανή (30/1) αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό έθεσε ο Άκης Μάντζιος τους Μπερτόγλιο και Ντένις λόγω τραυματισμών.

Άρης: Οριστικά χωρίς Μπερτόγλιο και Ντένις απέναντι στον Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (29/01) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Άκη Μάντζιο να αφήνει εκτός αποστολής τους Φακούντο Μπερτόγλιο και Ντένις που λόγω τραυματισμού, ήταν ανέτοιμοι.

Εκτός παραμένει και ο Τζέιμς Τζέγκο που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστραλίας. Οι «κίτρινοι» με το τέλος της σημερινής προπόνησης αναχώρησαν για το Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (30/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας (αναχώρησε για το Αγρίνιο) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Cristian Lopez, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης».