Καρβάλιο: «Εύκολη απόφαση να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ζοάο Καρβάλιο. 

Καρβάλιο: «Εύκολη απόφαση να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό»

Ο Ζοάο Καρβάλιο ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/1) από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η απόφαση του να έρθει στο μεγάλο λιμάνι και να φορέσει τα ερυθρόλευκα ήταν εύκολη και ξεκαθάρισε πως ήρθε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

«Γνωρίζω πολλά για τον Ολυμπιακό, είναι μία ομάδα πολύ γνωστή στην Πορτογαλία. Η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, στον καθένα θα άρεσε να παίξει μια μέρα στον Ολυμπιακό.

Κάνοντας μια βόλτα στο στάδιο βλέπω ονόματα που έχουν περάσει από εδώ, ονόματα μεγάλα του ποδοσφαίρου. Θέλω και εγώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου.

Το να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ρώτησα πολύ κόσμο πριν έρθω και όλοι μου είπαν καλά πράγματα και έτσι ήταν εύκολο για εμένα να πάρω αυτή την απόφαση.

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδιαφέρθηκε για εμένα, έχω έρθει να βοηθήσω και νιώθω πολύ καλά που έχω κάνει αυτό το βήμα.

Όταν έρχεσαι στον Ολυμπιακό, ο στόχος είναι πάντα να κερδίζεις τίτλους, όλοι αυτό θέλουμε, το ίδιο και εγώ. Όταν θα τελειώσω την καριέρα μου θέλω να κοιτάζω πίσω και να βλέπω τους τίτλους που κέρδισα με τον Ολυμπιακό γιατί είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε πολλούς.