Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Γκενούς (vid)

Τον αριστερό μπακ, Χακίμ Γκενούς φέρεται να έχει βάλει στο… στόχαστρο του ο Ολυμπιακός και να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Γκενούς (vid)

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, αλλά όπως δήλωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς η αγορά είναι ανοιχτή κι έτσι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Κάπως έτσι από τη Γαλλία προέκυψε το όνομα του Χακίμ Γκενούς.

Πρόκειται για αριστερό μπακ, ο οποίος είναι 21 ετών και γεννήθηκε στη Γαλλία, ενώ έχει κατάγεται από την Αλγερία και ανήκει στην Αούστρια Λουστενάου, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας. Το δημοσίευμα του footmercato.net αναφέρει πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του με τον Φρανσουά Μοντέστο να είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά γι' αριστερό μπακ, διότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου καλύπτει μόνος του τη θέση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Αούστρια Λουστενάου μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Γκενούς είναι ένας επιθετικός μπακ, ο οποίος έχει εξαιρετική σέντρα και είναι πολύ γρήγορος τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς αυτή. Στην ομάδα του είναι αναντικατάστατος και φέτος έχει 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με ένα γκολ και μία ασίστ. Το πρωτάθλημα της Αυστρίας βρίσκεται στη χειμερινή διακοπή με την Αούστρια να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για τον ποδοσφαιριστή δεν φέρεται να ασχολείται μόνο ο Ολυμπιακός, αφού και ομάδες από την Ελβετία και τη Γερμανία τον έχουν βάλει στο… στόχαστρο τους. Ο Γκενούς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νανσί, ενώ έχει παίξει στη Ζυρίχη και στη γερμανική Έρντινγκεν.