ΑΕΚ: Ενοχλήσεις ο Σιμόες - Αναμονή για τις εξετάσεις

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες να μην συμμετέχει στην προπόνηση της Παρασκευής (28/1) λόγω ενοχλήσεων στο τετρακέφαλο. 

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις ο Σιμόες - Αναμονή για τις εξετάσεις

Ο Αντρέ Σιμόες δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με την ΑΕΚ την Παρασκευή (28/1) λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο, αντίθετα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, για να ξεκαθαρίσει η εικόνα.

Ο Πορτογάλος μέσος παραμένει μόνιμα στα βασικά πλάνα του Γιαννίκη, είτε σε επίπεδο ενδεκάδας είτε ως βασική εναλλακτική και ενδεχόμενη απουσία του συνιστά ζήτημα, καθώς σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των εξετάσεων φανερώσουν κάποιο πρόβλημα που θα τον αναγκάσει να απέχει αγωνιστικά για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα για την ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση μετά τον Βόλο, πάει μεσοβδόμαδα στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον Άρη.

Από κει και πέρα, από πλευράς τραυματισμών τα μόνα ζητήματα που υπάρχουν είναι με τον μακροχρόνια τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο που είναι σε τελική φάση αποκατάστασης και με τον Λάτσι, που έχει υποστεί πρόσφατα κι αυτός σοβαρή θλάση.