Κεκλεισμένων των θυρών η Τούμπα και με Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει 1.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Κεκλεισμένων των θυρών η Τούμπα και με Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ όπως και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να επιτρέψει την είσοδο σε 1.000 οπαδούς της σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που τέθηκε σε εφαρμογή το συγκεκριμένο μέτρο ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να διαχωρίσει τους οπαδούς της.

Η απόφαση της δεν αλλάζει ούτε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Τις τελευταίες ημέρες είχε τεθεί το ερώτημα εάν αυτή η απόφαση θα αλλάζει λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντώντας στο παραπάνω ερώτημα έλεγαν: «Δεν θα δοθούν 1.000 εισιτήρια σε οπαδούς της ομάδας για την παρακολούθηση του ντέρμπι, δεν έχει αλλάξει η απόφαση που έχουμε λάβει».

Αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ επικοινωνούσαν με την ΠΑΕ προκειμένου να μάθουν αν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς ξεκαθάρισαν πως δεν αλλάζουν την αρχική τους απόφαση.