ΟΦΗ: Με Φελίπε η αποστολή στη Λαμία

Με το όνομα του Λουίς Φελίπε για πρώτη φορά στην αποστολή του ο ΟΦΗ για το την αναμέτρηση με τη Λαμία

ΟΦΗ: Με Φελίπε η αποστολή στη Λαμία

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Λαμία, που θα γίνει το Σάββατο (29/1) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής ολοκλήρωσε την Παρασκευή (28/1) ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία στοχεύει στην επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό με 4-2, θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθιώτιδας χωρίς τον Γιαννούλη που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά και τον Επασί που λείπει στο Κόπα Άφρικά με την Εθνική Καμερούν.

Στον αντίποδα οι Κοροβέση και Ουές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας αναμένεται να κάνει και το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα, Λουίς Φελίπε, ο οποίος συμπεριλήφθηκε επίσης στην αποστολή.

Επίσης εκτός πλάνων για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν τεθεί ακόμα και οι Νέιρα, Μεγιάδο και Βούρος που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις τιμωρίες τους.

Μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης, ο τεχνικός των Κρητικών έκανε γνωστή την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Αυτή αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Διαμαντή, Κοροβέση, Μπαλογιάννη, Γκαγέγος, Τοράλ, Στάικο, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδη και Φελίπε.