Βόλος: «Ξεπερασμένη τακτική επηρεασμού διαιτητών»

Την αντίδραση της ΠΑΕ Βόλος προκάλεσαν δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά στους διαιτητές που ορίστηκαν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Βόλος: «Ξεπερασμένη τακτική επηρεασμού διαιτητών»

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία άφηναν αιχμές για τους διαιτητές που ορίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ομάδας της Μαγνησίας.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για χρεοκοπημένη και ξεπερασμένη τακτική επηρεασμού των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα με διαμαρτυρίες και «καταγγελίες» σε φίλα προσκείμενα προς την ΠΑΕ ΑΕΚ Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος, μεθαύριο Κυριακή, στο ΟΑΚΑ, εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για τη διατήρηση μιας χρεοκοπημένης και ξεπερασμένης τακτικής επηρεασμού των διαιτητών, που χρόνια τώρα ακολουθούν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, με τις γνωστές αρνητικές συνέπειες στο ποδόσφαιρο μας.

Επιτέλους μια ΑΕΚ, όπως και οι άλλοι που αυτάρεσκα θεωρούν ότι συγκαταλέγονται στο λεγόμενο big 3 ή 4 ή 5, θεωρούν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν ομάδες της δικής μας δυναμικότητας χωρίς διαιτητή της αρεσκείας τους, ας αναθεωρήσουν την ποδοσφαιρική λογική και πολιτική των ομάδων τους γιατί προφανώς βαδίζουν λάθος.

Τόσα χρόνια μετά, ας συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αφήσουν τους αγώνες να διεξάγονται επί ίσοις όροις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μήπως και κάποια στιγμή επανέλθει η αξιοπιστία στο χώρο και επιστρέψουν και οι φίλαθλοι στα γήπεδα».